КОНТАКТИ

BG SOUND STAGE

За нас

BG Sound Stage e компания, организатор на големи музикални събития, фестивали, концерти и турнета на изпълнители с над 20-годишна история.

Довели сме в България едни от най-известните и значими музиканти на световната сцена – като Андре Рийо и неговия оркестър „Йохан Щраус”, Дейвид Гарет, Грегъри Портър, Мариза, Патрисия Каас, Националния балет на Испания, хорът на Турецкий, Ара Маликян, Лука Шулич от 2CELLOS, Бет Харт, Мелъди Гардо, италианското трио Il Volo, Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox и много други. Някои от тях за първи път стъпиха на българска сцена, благодарение на нас.

Нашите концертни зали са винаги напълно разпродадени, понякога с над 11 000 зрители и допълнително обявявани дати за концерти. Многократно разпродадена зала 1 на НДК, Арена Армеец, Античен театър в Пловдив, летни театри и концертни зали в цялата страна. Защото нашите изпълнители са впечатляващи, прочути, безапелационно приети от аудиторията по цял свят и при всяко тяхно завръщане в България, залите ни са отново препълнени, а аудиторията им нарастваща.

Палитрата от музиканти, които каним на българската сцена, е най-разнообразна – от класически музиканти и оркестри, кросоувър цигулари, блус, джаз и соул, фадо и латино изпълнители, италианско белканто или национални танцови състави, но не изневеряваме на добрия музикален вкус, който искаме да възпитаме и у нашата аудитория. Да покажем огромното богатство на световната музика.

Екипът ни е от млади хора, професионалисти в областта на музикалния мениджмънт, ивент менидмънта, маркетинга, рекламата, ПР-а, дизайна и дигиталния маркетинг. Обединява ни целта да създаваме качествена продукция.

BG Sound Stage работи не само на българския музикален пазар, но вече има дългогодишен опит в организирането на турнета на световни музиканти и в Румъния, Сърбия и Гърция.

Връзка с нас

Тази публикация е създадена с финансовата подкрепа на Европейския съюз – NextGenerationEU. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от БГ САУНД СТЕЙДЖ ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ и публикацията отразява официалното становище на Европейския съюз и Министерство на иновациите и растежа.