BG SOUND STAGE

МЕДИИ

ИНТЕРВЮТА И РЕВЮТА НА ЛЮБИМИТЕ ТИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

виж избрани

Фантомът на операта

Такова пеене и интерпретация и игра не можете да видите у нас. Това са артисти, специализирани да играят този вид музика и са наистина великолепни.

Малкият Принц

В това представление всяка минута е зашеметяващ пир за сетивата, поднесен със съвършена простота и лекота от безупречно подбрани артисти.

George Dalaras

]От лайка, ребетика и димотика – началото, продължението, живота, огъня – музиката на Йоргос Даларас минава и отваря всевъзможни „прозорци“. Към красотата на Балканите, за да прелети през цяла Европа с нейното фадо и танго, да стигне до Ирландия, да преодолее океана и да остави печат върху кънтрито и рока.

Melodi Gardot

Музиката я връща към живота след тежка катастрофа. Ражда се звезда. Как?

Ara Malikian

Той не е просто цигулар. Досущ като един от своите идоли, Николо Паганини, Ара Маликян създава нова концепция за цигулка и начина, по който може да я възприемаме днес.

Il Volo

Вече повече от 10 години покоряват поп-опера сцената по целия свят, а публиката ги обожава.

Andre Rieu

"Моите концерти са за радост и любов. Трябва да взимаме решенията в живота си с нашите сърца, а не с главите си."

Beth Hart

Всеки, който е имал удоволствието да види Бет Харт на живо, знае, че това е нещо повече от концерт, това е променящо живота изживяване.

HAVASI

Класическа, народно-унгарска и рок музика. Той е артистът, който успя да съчетае тези три стила и ги превръща в абсолютна хармония.

Luka Sulic

Абсолютно неподправен, без грам помпозност, по дънки, тенискa и кецове, но с огромен талант и безгранично желание.

Postmodern Jukebox

Известни като "музикална кутия на времето", PMJ срещат развълнуваната публика на пет континента с някои от най-големите хитове, аранжирани в класически стилове на отминали епохи.

Национален балет на Испания

Солистът на Националния балет на Испания, Серхио Бернал, живее в болерото на Равел така красиво, сякаш е написано от автора тъкмо за него. Той пресъздава на сцената дуендето на композитора, онази божествена частица, така търсена, желана и недостижима.